Advertisement

DANNY FROGER ALIEXPRESS VERSIE van DAVE ROELVINK? | DOWN... of de CROWN? - CONCENTRATE

DANNY FROGER ALIEXPRESS VERSIE van DAVE ROELVINK? | DOWN... of de CROWN? - CONCENTRATE

Deze week in DOWN... of de CROWN? Maradonnie, Melanie Latooy, Marije Zuurveld & Danny Froger. Wie wint deze week de CROWN en wie gaat er DOWN? Abonneer je hier:

Is een verwijderd YouTubekanaal goed voor je carrière? Zoenen met Sophie Milzink?

Je kijkt naar de grootste spelshow tot nu toe: ‘DOWN… of de CROWN?’. Met de grote hoeveelheid content die op YouTube te vinden is, is het eindelijk tijd om de balans op te maken van wat bekend Nederland hiervan heeft opgestoken. Onder toeziend oog van YouTube Queen herself Monica Geuze strijden twee teams onder leiding van Kaj Gorgels en Kaj van der Ree tegen elkaar, waarbij de belangrijkste vraag is: wie gaat er DOWN… en wie wint de felbegeerde CROWN?

De gasten van dit eerste seizoen zijn Anna Nooshin, Danny Froger, Gwen van Poorten, Koen Weijland, Maradonnie, Sylvana IJsselmuiden, Esko, Qucee, Iris Enthoven, Marije Zuurveld, Melanie Latooy en Milan Knol.

Naast gezelligheid, is er uiteraard ook een flinke dosis fanatisme aanwezig bij de captains en hun gasten. Welk team heeft het meeste verstand van alles dat zich afspeelt in de snel veranderende virtuele wereld, en wie mag zich na de aflevering nog even gaan verdiepen in de vlogs van collega’s?

Monica Geuze is een Nederlandse vlogger, voormalige dj en auteur:

Kaj Gorgels is een Nederlandse televisiepresentator (Expeditie Robinson) , presentator bij Concentrate en YouTuber. In 2018 won hij de Televizier Talent Award:

Kaj van der Ree is radio-dj bij 3FM, presentator bij Concentrate en YouTuber:

Special thanks to: STUKTV, 538 & Zondag met Lubach
Volg ons via:
Instagram :
Facebook :
Website :

#concentratenl #DOWNofdeCROWN #monicageuze

Concentrate,nl,ConcentrateNL,Kaj van der Ree,Kaj Gorgels,vlog,Nederlands,judge me niet,kajstypetjes,Down of de crown,Spelshow,Quiz,Quizmaster,Monica Geuze,presentatrice,Teamcaptians,Marije Zuurveld,Danny Froger,Melanie Latooy,Maradonnie,Rapper Donnie,Latooys,Gio,Zanger,wie ben ik,fragementen,raden,Ik hou van Holland,enzo knol,Stuktv,Sophie Milzink,538,america first,arjen lubach,Zondag met Lubach,

Post a Comment

0 Comments